|
|
Lån  


 
Annonce:


Men man kan roligt selv fremstille dagens ret til sin hund. Man har en god tommelfingerregel, som siger, at kosten til en hund skal bestå af en trediedel kød, en trediedel grønsager og en trediedel kornprodukter.

Kødet kan være alle former for kød eller indmad. Lever og hjerter er glimrende. Kylling og fiskekød er også godt. Det vil være klogt at variere lidt med det kød, man anvender, for ellers bliver hunden måske for kræsen og kosten for ensartet.

Grønsager kan være kartofler, gulerødder, ærter, kål mv. Husk at koge grønsagerne godt igennem, for ellers kan hunde ikke fordøje dem.
Det samme gælder for kornprodukter, hvor det er mest populært at bruge ris. Risen skal koge i ca. 25 minutter.

Udover de nævnte ingredienser er det meget vigtigt, at man giver hunden et tilskud af mineraler og vitaminer.
Et godt valg kunne være at blande Vitabena i den færdige portion.

Det er et pulver, som man kan købe hos dyrehandlere og på apoteket, og det indeholder alle nødvendige vitaminer og mineraler til din hund.Information på sider:

K&lig;ledyr diverse - Hunde bøger - Lovgivning om hundemad - Hundemad og vandskåle - Fordele og ulemper ved forskelligt hundemad - Hundefoder - Lav selv hundemad - Tyggeben - Om hundemad - Gode råd om hundemad - Hundelegetøj - Hundeudstyr - Kampagnetilbud - Dyreartikler - Hundemad - Hundekiks opskrift 2 - Hundekiks opskrift 1 - Hundehalsbånd - Hundehuse - Du er her: Hundemad - Hundemad -