|
|
Lån  


 
Annonce:


1 dl okse- eller hønse boullion
3 dl rugkerner
2 dl kogende vand
4 æg
2,5 dl mel
6 dl havregryn

Du kan evt. tilsætte lidt tun eller leverpostej, hvis du ønsker det.

Fremgangsmåde:

Bland ingredienserne sammen (tilbagehold evt. lidt af melet). Den færdige dej rulles til pølser og skæres ud i den ønskede tykkelse. Alternativt kan du rulle dejen ud med en kagerulle, og hundekiksene kan stikkes ud med udstiksforme.

Bagetid: 50 minutter ved 180 grader.

Hundekiksene skal efterfølgende opbevares i lufttætte dåser.











Information på sider:

Tyggeben - K&lig;ledyr diverse - Hundemad - Hunde bøger - Om hundemad - Hundeudstyr - Hundekiks opskrift 1 - Dyreartikler - Lovgivning om hundemad - Hundelegetøj - Kampagnetilbud - Fordele og ulemper ved forskelligt hundemad - Hundefoder - Lav selv hundemad - Hundemad og vandskåle - Hundehalsbånd - Hundekiks opskrift 2 - Hundehuse - Gode råd om hundemad -



 Du er her: Hundemad - Hundemad -